Blogglisten hits

lørdag 1. november 2014

Anmeldelse av TV-kvelden fredag 31/10


En av ulempene ved å være uten barn annen hver uke er at man disse ukene MÅ se absolutt ALT på TV. For de av dere som ikke hadde mulighet til dette i går, følger her en anmeldelse av TV-kvelden fredag 31/10.

Det hele braker løs med Dagsrevyen; Atle Bjurstrøm og Rima Iraki er i storform. Men så snubler det allerede i starten: Toppsaken er KrF og budsjettforhandlinger og IKKE "Mannen"! Det rasutsatte fjellet i Romsdalen blir avspist med ett usselt minutt et godt stykke ut i revyen. At det er flom i Flåm er vel ikke mer overraskende enn at paven er katolsk, men selv dette kommer tydeligvis foran "Mannen". Resten av revyen forsvinner i et sammensurium av uvesentligheter.
Terningkast 2.

Sporten tar seg greit inn til sleggekast 4.

Værmeldingen er frisk og fin.
Vindkast 4.

'Norge Rundt' ble noget grunt i kveld. Overgangen mellom de forskjellige innslagene blir basert på altfor relevante aproposer, noe som gjør det hele kjedelig. Savner dessuten innslag om "Mannen".
Hallingkast 3.

En frenetisk Ivar Dyrhaug er tilbake igjen, nå med enda mer ukjente artister. Heller ikke i 'Beat for Beat' klarer NRK å få med stoff om "Mannen". Et pluss for lurvete totning på piano.
9 poeng.

'Skal vi danse' blir ikke det samme etter at Blomster-Finn, Fotballfrue og Cowboy- Laila gikk ut. At Carl I. Hagen med to venstrebein fortsatt skyves rundt på parketten, kan ikke redde dette programmet i kveld. Spesielt ikke når det viser seg at programmet faktisk går lørdag kveld...
På en skala fra 1 til 10, hvor 4 er best: 7

I det 'Nytt på Nytt' begynner prioriterer jeg å se Oddasat i opptak fra tidligere på kvelden, men dette var til gjengjeld svært bra!
Lassokast 6.

'Skavlan' har kun amerikanske gjester og slipper dermed å prate svorsk.
Notisblokkast 1.

'Senkveld' med Thomas&Harald blir en nøyaktig kopi av programmet for en uke siden, bortsett fra at Harald i kveld bare rekker å kneppe opp og igjen dressjakka 12 ganger.
Terningkast 7.

'Pinlige sykdommer' skuffer som vanlig ikke, og tvinger meg til å avslutte denne anmeldelsen.
Oppkast 10.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar